Wat te doen bij letselschade?

Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Bijvoorbeeld door een ongeluk, een fout in de medische wereld of een geweldsdelict? Dan is het belangrijk dat u snel juridische hulp zoekt. Om uw schade goed te kunnen vaststellen is het belangrijk om dit zo snel mogelijk na het oplopen van uw letsel te laten doen. Bel in Brunssum direct onze letselschade advocaat en die zal samen met een vaste medisch adviseur de schade vaststellen.

Letselschade advocaat met jaren ervaring

Als letselschade advocaat heeft Linders Advocaten jarenlange ervaring met het indienen van schadeclaims voor zowel materiële als immateriële schade. Bijna in alle gevallen worden er daardoor goede afspraken gemaakt met de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij en ontvangt het slachtoffer de vergoeding waar hij of zij recht op heeft. Mocht het niet lukken om er samen uit te komen, dan zal er een rechtszaak moeten komen. Ook dan staat mr. Linders u graag bij.

Kosteloze rechtshulp in Brunssum

Juridische hulp van een letselschade advocaat is in de meeste gevallen voor het slachtoffer kosteloos. Deze kosten worden namelijk bovenop de andere schadeposten meegenomen in de schadeclaim. Als een ander aansprakelijk kan worden gesteld zal deze partij dus ook verantwoordelijk zijn voor de kosten van uw juridische hulp.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? In de regio Brunssum neemt u voor meer informatie of voor het maken van een kennismakingsgesprek contact op via 043 – 799 94 44. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan het formulier hieronder in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

[bono_standardform]