Op zoek naar een letselschade advocaat?

Heeft u letsel opgelopen door een ongeval op het werk, in het verkeer of door een medische misser? Dan kunt u uw letsel mogelijk verhalen op de aansprakelijke partij. Letselschade kan grote gevolgen hebben, zowel voor uw manier van leven als financieel. U kunt misschien uw werk of bepaalde hobby’s niet meer uitvoeren, of u moet uw huis aanpassen. Daarnaast maakt u bijvoorbeeld veel medische kosten, kosten voor huishoudelijke hulp, extra reiskosten en loopt u inkomsten mis. Als u (tijdelijk) niet kan werken, kan dat snel oplopen. Als letselschade advocaat in Heerlen en in de wijde omgeving van Heerlen kunnen wij u helpen bij uw schadeclaim. Terwijl u zich bezig houdt met uw herstel, kunt u de zorgen voor uw zaak met een gerust hart aan ons uit handen geven.

Schakel juridische hulp in

Denk niet bij letselschade dat u dat zelf kunt afhandelen. Verzekeraars doen dit dag in dag uit en strijden hard om zo min mogelijk uit te hoeven keren. Schakel daarom onze expertise in om u juridisch bij te staan in de regio Heerlen. Bovendien is rechtshulp bij letselschade voor u meestal kosteloos, omdat ook deze kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Naast fysieke schade, kan er ook sprake zijn van psychische schade. Deze vorm van letselschade kan worden verhaald in de vorm van smartengeld. Ons kantoor heeft in Heerlen en omstreken jarenlange ervaring met het verhalen van letselschade. Neem bij letselschade daarom vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen!

U kunt onze letselschade advocaat bereiken via 043 Р799 94 44 of door ons contactformulier hieronder in te vullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

[bono_standardform]