Deskundige hulp bij huurproblemen

Zowel als huurder en als verhuurder is het belangrijk om te weten wat uw rechten en plichten zijn. Zeker als er problemen ontstaan. Linders Advocaten uit Maastricht heeft nu ook een advocaat in dienst die gespecialiseerd is in het huurrecht. Als huurrecht advocaat kunnen we u rechtshulp bieden in de volgende situaties:

  • huurovereenkomst opstellen en/ of beĆ«indigen;
  • huurprijzen, verhoging, huurtoeslag, servicekosten;
  • verborgen gebreken, renovatie en onderhoud;
  • overige problemen met huurder of verhuurder.

We gaan graag met u in gesprek om te bespreken wat uw situatie is en wat we voor u kunnen doen. We zullen altijd proberen om een praktische oplossing te vinden voor uw geschil of vraagstuk om een rechtszaak te voorkomen. Maar mocht het toch zover komen, dan staan we u uiteraard graag bij.

Huurgeschil?

Helaas komen problemen tussen huurders en verhuurders vaker voor dan u denkt. Hoe dat komt? Er zijn verschillende oorzaken mogelijk voor een huurgeschil. Denk aan discussies over de huurprijs, over gebreken in de woning of juist als de huurder iets heeft beschadigd. Zowel bij huurders van bedrijfspanden als van woonruimten komen huurgeschillen voor. Als deskundige huurrecht advocaat weten wij precies wat uw rechten en plichten zijn en helpen we u graag om het conflict op te lossen.

ErvarenĀ huurrecht advocaat in Maastricht

Als u op zoek bent naar een betrokken huurrecht advocaat die op komt voor uw belangen, dan bent u in Maastricht bij Linders Advocaten aan het juiste adres. We hebben de nodige ervaring met uiteenlopende huurzaken en we helpen ook u graag.