Juridische hulp bij letselschade

Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval op het werk of in het verkeer? Of bent u slachtoffer geworden van een medische fout? Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letsel, dan kunt u uw schade verhalen door middel van het indienen van een schadeclaim. Schakel hiervoor altijd een ervaren en betrokken letselschade advocaat in. In de regio Landgraaf staat Linders Advocaten voor u klaar.

Schadeclaim indienen

Er zijn verschillende schadeposten die u kunt claimen. U kunt hierbij denken aan kosten door kapotte kleding, (onverzekerde) ziektekosten, reiskosten, misgelopen inkomsten of kosten voor huishoudelijke hulp. Dit is allemaal materiële schade. Voor de immateriële schade kunt u ook een vergoeding krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het leed dat u heeft ervaren tijdens het ongeluk, tijdens een operatie en in de periode dat u verminderd mobiel was. Ook blijvende littekens kunnen voor immateriële schade zorgen. De vergoeding die u voor deze vorm van geestelijke schade kunt krijgen wordt smartengeld genoemd.

Zowel de materiële als de immateriële schade wordt vastgesteld en dit wordt verwerkt in de schadeclaim. Wij werken hiervoor samen met een medisch adviseur. Samen zorgen we ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Kosteloze rechtshulp in Landgraaf

De rechtshulp die u inschakelt om uw letselschade te verhalen wordt ook geclaimd bij de aansprakelijke partij. Daarom is het inschakelen van een letselschade advocaat voor u dus in de meeste gevallen kosteloos. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan in Landgraaf of omstreken contact op met onze letselschade advocaat. Wij helpen u graag bij uw schadezaak. U kunt ons bereiken via 043 – 799 94 44 of door onderstaand contactformulier in te vullen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.
[bono_standardform]