Heeft u letselschade opgelopen?

Heeft u een ongeval in het verkeer of op het werk gehad? Dit kan grote gevolgen hebben. Ook een medische fout kan zware financiële en geestelijke gevolgen hebben. Niet alleen op het moment zelf maar vaak ook nog lange tijd daarna. Als iemand anders verantwoordelijk gehouden kan worden voor uw letsel, spreken we van letselschade. U kunt een schadevergoeding krijgen voor onder andere de extra ziektekosten die u maakt, maar ook voor inkomsten die u misloopt doordat u (tijdelijk) niet meer kunt werken. Soms kunt u ook voor uw geestelijke letsel een vergoeding krijgen.

Verkeersongeval

De meest voorkomende oorzaak van letselschade is een verkeersongeval. Van het ene op het andere moment kan uw leven er anders uitzien. Is een ander aansprakelijk voor het ongeval? Dan kunt u een schadeclaim indienen. Lees meer over verkeersongevallen »

Bedrijfsongeval

Ook op de werkvloer kunnen ongelukken plaatsvinden. Als slechte werkomstandigheden of het niet in acht nemen van veiligheidsrisico’s de oorzaak is van uw letsel, dan spreekt men van een bedrijfsongeval. Uw letsel kunt u verhalen op uw werkgever. Lees meer over ongevallen op het werk »

Medische misser

Overal waar mensen werken worden fouten gemaakt, ook in het ziekenhuis. Een medische fout kan een enorme impact hebben op uw leven. We kunnen u helpen een schadevergoeding te krijgen voor uw letselschade na een medische fout. Lees meer over medische fouten »

Heeft u letselschade in de regio Maastricht en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend 043 – 799 94 44 voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Lees ook meer over wat te doen bij letselschade.