Juridische hulp na een bedrijfsongeval

Bij letselschade wordt vaak gedacht aan een verkeersongeval, maar ook op de werkvloer kunnen ongelukken plaatsvinden. Als slechte werkomstandigheden of het niet in acht nemen van veiligheidsrisico’s de oorzaak is van uw letsel, dan spreekt men van een bedrijfsongeval. U kunt uw letsel verhalen op uw werkgever. Het is verstandig om een letselschade advocaat in de arm te nemen als u het slachtoffer bent van een arbeidsongeval. Uw werkgever heeft ook juridisch adviseurs en heeft baat bij een goede afhandeling van de zaak. Bovendien is uw werkgever verzekerd tegen dergelijke zaken.

Schakel zo snel mogelijk een specialist in

Wacht niet te lang met het inschakelen van professionele hulp. Hoe eerder uw zaak wordt behandeld, hoe meer kans u heeft op succes. Hoe meer tijd er tussen zit, hoe lastiger het is om de aansprakelijkheid vast te stellen. Linders Advocaten kan u helpen in Maastricht en in de wijde omgeving van Maastricht om te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wij begeleiden u gedurende het gehele proces, en kunnen ook extra hulp inschakelen van bijvoorbeeld medische aard of een re-integratiecoach. Naast lichamelijke schade heeft u wellicht ook veel stress of zelfs psychische schade door het bedrijfsongeval, wij hopen dat we dit voor u kunnen verlichten door deskundige hulp te bieden.

Schade na een bedrijfsongeval

Er zijn verschillende vormen van letselschade na een bedrijfsongeval. Bij materiële schade kunt u bijvoorbeeld denken aan medische kosten, kapotte kleding, misgelopen inkomsten en reiskosten. Ook kan er sprake zijn van immateriële schade. Een voorbeeld van immateriële schade is bijvoorbeeld een trauma van het ongeval, of blijvende littekens als gevolg van het arbeidsongeval. Wilt u weten waar u recht op heeft, neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Maastricht en de omgeving van Maastricht.