Juridisch advies na whiplash letsel

Ervaart u lange tijd na een verkeersongeluk nog steeds klachten? Dan kan er sprake zijn geweest van een whiplash. Uw hoofd en nek hebben dan letterlijk een zweepslag gemaakt. Na de klap van een aanrijding kan er blijvend schade ontstaan. De klachten kunnen zowel fysiek als psychisch van aard zijn. In de omgeving van Maastricht staat Linders Advocaten u bij met juridisch advies bij letsel door een whiplash.

Gevolgen van een whiplash

De gevolgen van een whiplash staan regelmatig ter discussie. Slachtoffers ervaren daadwerkelijk letsel, maar het is zelfs voor artsen moeilijk om de schade vast te stellen. Voor buitenstaanders kan het lijken alsof er niets aan de hand is. Dat terwijl u slepende klachten ervaart, zoals: rug- en nekpijn, hoofdpijn, duizeligheid, concentratieproblemen, angst of zelfs depressie. Wij adviseren om hulp te zoeken wanneer u dergelijke symptomen ervaart na een ongeluk. De klachten kunnen u namelijk flink belemmeren in uw dagelijks leven en werk. Het herstel moet vooral vanzelf gaan, maar een arts kan u hierin begeleiden.

Schadevergoeding bij een whiplash

Niet alleen de klachten kunnen voor veel problemen zorgen. De lastige diagnose en behandeling zijn voor verzekeraars soms een reden om niet uit te keren. Ook letselschadezaken worden hierdoor ingewikkeld. Wanneer klachten niet direct opspelen of worden vastgesteld vergeet u wellicht direct een schadevergoeding te claimen. Wilt u na een verkeersongeval toch uw recht halen? Schakel dan juridische hulp in bij een whiplash. Linders Advocaten helpt u in Maastricht en omgeving met uw letselschadezaak.