Specialisten bij letselschade

Een verkeers- of arbeidsongeval of een medische fout kan zware financiële en emotionele gevolgen hebben voor degene die er als slachtoffer bij betrokken is. Niet alleen op het moment zelf maar vaak ook nog lange tijd daarna. Linders Advocaten biedt deskundige hulp en ondersteuning bij het realiseren van uw schadeclaim.

Wij regelen, als lid van de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten), uw gehele schadeclaimprocedure vanaf vaststelling van de aansprakelijkheid tot en met de afhandeling middels een schikking met de (in de meeste gevallen) aansprakelijke verzekeraar. In letselschade komt het zelden tot een proces. Als lid van de WAA (Werkgroep Artsen/Advocaten) hebben wij een uitstekende samenwerking met een vaste medische adviseur. Als de aansprakelijkheid bij een derde ligt, zijn er aan de juridische begeleiding voor u bovendien geen kosten verbonden, omdat deze kosten zullen worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Mr. G.J.F.M. Linders

Letselschade advocaat Mr. Linders

Mr. G.J.F.M. Linders begon in 1980 als advocaat in de regio Maastricht en Zuid-Limburg. Vanaf juni 1982 vestigde hij zich als zelfstandig advocaat in Valkenburg, aan de Nieuweweg 8. Hij kwam al snel met letselschadezaken in aanraking: hij was nog maar net advocaat toen zich in het najaar van 1980 een slachtoffer meldde van een medische fout, die aan een ogenschijnlijk eenvoudige operatie een dwarslaesie had overgehouden, terwijl de operatie geslaagd was. Het kostte hem en zijn cliënte 9 jaar procederen, tot in 1989, voordat ook het gerechtshof, in navolging van de rechtbank, de operateur aansprakelijk achtte. Naast de letselschadepraktijk voert Linders Advocaten ook nog een algemene praktijk, waarin onder andere het huurrecht wordt gepraktiseerd.

Mr. S.L.R. Hensen

Letselschade advocaat Mr. Linders

Mw. mr. S.L.R. Hensen is sinds 1 juni 2015 werkzaam bij Linders Advocaten. Zij is voornamelijk actief in de letselschadepraktijk, het rechtsgebied waar haar passie ligt. Daarnaast staat zij cliënten met plezier bij in zaken die betrekking hebben op rechtsgebieden zoals het algemeen verbintenissenrecht, sociaal zekerheidsrecht en huurrecht. Na het afronden van haar rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht in augustus 2010 volgde zij de master Privaatrecht en werd ze in 2012 beëdigd als advocaat. Mr. Hensen werkte na het afronden van haar studie gedurende een jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in Venlo en daaropvolgend vier jaar bij een advocatenkantoor in Zuid-Limburg, tevens gespecialiseerd in letselschade. In 2015 maakte ze de overstap naar Linders Advocaten.

Kwaliteit gegarandeerd

In 1989 werd de vereniging van Letsel Schade Advocaten (LSA) opgericht, waarvan Mr. Linders spoedig lid werd. In 1990 werd hij ook lid van de landelijke stichting Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), waarvan hij jarenlang de enig praktiserende advocaat uit Zuid-Limburg was. Uit de LSA is inmiddels nog een andere Letselschade advocaten vereniging opgericht, namelijk de Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP). Dit is een vereniging van letseladvocaten, die zich voor meer dan 50% bezig houden met personenschade en bovendien alleen voor het slachtoffer en nooit voor verzekeraars. Deze lidmaatschappen waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening, doordat er strenge eisen aan zijn verbonden.

LSA logoWAA logoASP logo