Juridische hulp na een ongeval

Bent u betrokken geweest bij een ongeval in het verkeer of op uw werk en heeft u hierdoor letselschade opgelopen? Als iemand anders aansprakelijk was voor het ongeluk, dan kunt u uw schade verhalen. Schakel hiervoor een ervaren en betrokken letselschade advocaat in. In Sittard en in de wijde omgeving van Sittard staat Linders Advocaten voor u klaar bij letsel. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhalen van schade en het regelen van schadevergoeding voor de slachtoffers.

Schakel een letselschade advocaat in

Waarom u een letselschade advocaat in moet schakelen bij letselschade? Omdat wij precies weten wat we moeten doen om te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Vergeet niet dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij er alles aan doet om zo min mogelijk uit te keren. Met onze expertise kunnen we laten zien waarom u wél recht heeft op een compensatie in de gemaakte kosten. Naast kosten die u maakt in het ziekenhuis, voor een huishoudelijke hulp of extra reiskosten, loopt u wellicht ook inkomsten mis. Ook dit kunnen we voor u verhalen op de aansprakelijke partij. Bovendien kan een ongeval ervoor zorgen dat u een trauma oploopt, blijvend letsel heeft of blijvende littekens oploopt. In dat geval kunt een vergoeding krijgen in de vorm van smartengeld.

Contact met ons advocatenkantoor

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan in Sittard of omstreken contact op met onze letselschade advocaat. Wij helpen u graag bij uw schadezaak. U kunt ons bereiken via 043 – 799 94 44 of door onderstaand contactformulier in te vullen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.
[bono_standardform]